onsdag 15 maj 2013

Long time..

Det var ett tag sedan jag var här nu. Det har hänt mycket sedan dess. Jan har varit i Afghanistan i snart 4 månader nu med undantag för 2 veckor hemma. Det har dock gått bra för oss här hemma. Jag och Gabriel har verkligen haft det så mysigt och roligt ändå. Särskilt när snön smält bort och vi kunnat gå längs med älven och i skogen med fina elljusspår alldeles bredvid vårat hus.
Kristihimmelfärdsdagen firade vi svärmors 60-årsdag i Korpikå. Dagen innan var vi i Haparanda och köpte möbler, småpynt, barnkläder och en och annan leksak.
Svärmors 60-årsdag firades i en stor kåta som N-G satt upp. Där inne grillades det och proppade magarna fulla med mat.
På eftermiddagen hade Gabbe lekt för länge i ett lerdike och det hade gått hål i stöveln så han var jätteblöt. Vi åt middag och la oss sedan i soffan och såg på barntv hela kvällen. Gabbe låg på magen och hundarna på vardera sida om benen. Vi hade verkligen en riktigt mysig kväll.
Sedan jobbade jag hela helgen och på söndagen ville inte Gabbe hem. Han ville hellre åka hem på måndag med farfar så det fick bli så, trots att jag längtade efter honom så det gjorde ont.
Hamstern har dött också. Det var stor sorg, en dag, sedan gick det över och i väntan på begravning ligger nu hamstern i frysen, för begravning måste en hamster få när det är en 4-åring som ägt honom.
Nu är det dags att gå tillbaka till jobbet igen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar